• Nordenskov Skole
  • Sønderskovvej 107, 6800 Varde, Nordenskov
  • nordenskovskole@varde.dk

Sommerferieafslutning juni 2005

Så blev det sommer og ferie for både børn og voksne!

Taler, og gaver til 6. klasses lærere. TAK! Taler, og gaver til 6. klasses lærere. TAK!
Et spændende skoleår er slut og en dejlig sommerferie er nu klar til at blive taget i brug.
Nyd klippet og billeder fra rundboldkampen mellem 6.kl. og de voksne på skolen.
Hvem vandt? Det gjorde de voksne :-)
Desuden billeder fra 6. kl. afslutning.
Mange tak til alle jer forældre, der har skrevet dejlige hilsener med pæne ord, givet gaver i form af kurve, blomster, is mv. til skolens personale!
Tak for at vi har glæden af jeres dejlige unger i hverdagene - Nu er de jeres de næste mange uger.
Go sommer til alle!
Bitten
    Bitten Eilenberg den 25-06-2015
    Mandag havde vi besøg af to tidligere elever, Thomas og Christian, som nu går på gymnasiet.
    De var gæstelærere i 4. kl og de lærte eleverne en masse om noder rytmer mv og tirsdag gav 4 klasse koncert for alle os andre!

Gitte Lyhne den 24-06-2015
    Kære juniorklub medlemmer
    Så har vi nogle fantastiske tilbud til jer. Vi skal holde indvielse af klubben torsdag d. 20. august, hvor vi bla. skal have kåret det bedste navn til klubben. Hvad skal din klub hedde? Forslag modtages på intra af Torben eller Annette fra SFO.  Der er præmie til det bedste navn.
    Derudover skal I på en fantastisk kanotur torsdag d. 27. august- program og tilmelding hører I nærmere om, men sæt allerede kryds nu.

Vi glæder os til at møde Jer mandag d. 10. august
    Sommerhilsner fra Torben, Annette, Sanne og Gitte

Helle Lindberg den 03-06-2015
    Læsehygge - en gratis guide til forældre om læselyst og motivation fra SproggrenLÆSEHYGGE er en bog med over 50 konkrete råd til at gøre læsetræningen hyggelig, sjov og motiverende.
    Bogen er skrevet til forældre, der finder det svært at få deres barn til at læse derhjemme og af lyst.
    Den er let at finde rundt i med mange billeder, glade farver og forslag, I kan følge med det samme.
    LÆSEHYGGE retter sig primært mod børn i 0.-5. kl., og du kan downloade den ganske gratis som pdf-fil
    ved at følge dette link til forlaget Sproggren.
  • 03-08-2015
    13:00-16:00
    Oplæg ved Det profesionelle teamsamarbejde SCT Jacobi skole + kørsel ·
  • 05-08-2015