Velkommen til indvielse af nyt legemiljø!

Endelig - langt om længe - er der kommet nye legeredskaber og -miljøer op rundt omkring på Nordenskov Skole!! DET skal fejres på behørig vis, så derfor inviteres: Elever, forældre, byens borgere og andre, der skulle have lyst til at være med, til indvielse:
Vi glæder os til at se en masse børn og voksne!
Tirsdag d. 26. maj 2015 kl. 16.30 – ca. 17.30

Vi mødes på den store parkeringsplads ved indgangen til hallen og Nordenskov Skole kl. 16.30

Herefter går vi om til Team 2’s legemiljø.
Her vil skoles elevrådsformand og skolebestyrelsesformanden holde tale og klippe et rødt bånd.

Derefter går turen via ACT-banen til Team 1’s legemiljø, hvor vi klipper endnu et bånd for at slutte i Owen Lund med lidt til ganen samt almindelig hygge.
Måske nogen har lyst til at afprøve de nye kidsvolleybaner, som Dansk Volleyballforbund via NUIF har sponseret?

Tilmelding bedes foretaget via linket på skolens hjemmeside - Se opslagstavlen

Se også ref fra sidste skolebestyrelsesmøde: https://www.facebook.com/groups/6847571794/?fref=ts

19-05-2015 BE

Forrige 10 Næste 10