Så blev det sommer og ferie!

Det har været et spændende forår - på alle måder
Efter flot køretur er der filmfremvisning i Samlingsalen
Ugerne op til sommerferien har stået på tur til Den fynske Landsby, Owen Luft, temauger, skolefest mv. Desuden har eleverne haft gang i mange spændende ting for at gøre min afslutning så fin og god som muligt. Det er i den grad lykkedes!!
Tak til lærere og pædagoger for at hjælpe med at få fremstillet filmhilsener fra alle klasser. Hilsener jeg nu har både i mit hjerte og på et USB-stik.
Tak til alle de forældre der kom og var med til at sige farvel i Owen Lund og endnu engang tak for de fine gaver, både fra enkeltfamilier og fra jer alle. Tak til forældre der hjalp til og til alle kagebagerne
Det blev jeg meget glad for og rørt over.
6. klasse tog afsked på behørig vis med flot arrangement for de øvrige elever, rundbold mod de voksne og en fin afslutning med tale til deres lærere i Samlingssalen, hvor de også overrakte gave til Hanne og Lisbet.
6. klasse ønskes god vind.
Efter ferien er det jo ikke kun Næsbjerg skole de går på, men Nordenskov-Næsbjerg Skole, så de flytter jo bare matrikel :-)

Endnu engang:
1000 tak for lån af Øse sogns børn gennem 12 år, tak for samarbejdet til forældre og lokalområdet - Det har været helt igennem fantastisk.
Pas godt på jer selv og hinanden og giv den nye filialskole al den opbakning, den fortjener.

Go sommer til alle

Mange hilsener