Ugentlig Fællessamling på Nordenskov Skole

Hver tirsdag efter 1. pause samles alle børn og voksne til Fællesamling i Samlingssalen på Nordenskov Skole
Charlotte og 6 meget spændte og lidt nervøse elever fra 1. kl. er klar til at læse for alle
Mellem de to sange der synges, er der tit nogle elever, som viser eller fortæller noget.
I dag d. 17. januar 2017 var det 5 spændte elever i 1. klasse, der læste op for alle de andre elever.
Efter ½ år i 1. klasse - januar måned, og så kan nogen af dem læse så meget, at de kan læse op for alle de andre elever på skolen. Det er flot, rigtigt flot!
Fundamentet er lagt i 0. klasse, hvor de har "hoppet om bord i lyd og ord" og forældreopbakningen er sammen med den systematiske undervisning, glæde og engagement fra både elevers og vokse side, fundamentet for at eleverne bliver så dygtige som de kan.

17-01-2017 BE

Forrige 10 Næste 10