Nytårstaler 2017

Nyhed billede
Læn jer tilbage åben filerne og læs hvad elever fra hhv. 4., 5. og 6. klasse kan skrive efter brainstorm i teamet og efterfølgende egen refleksion.
Jeg synes, det er nogle flotte taler, eleverne har fået lavet.
"I gamle dage", da vi havde 7. klasse, var det udelukkende elever fra team 3, 6. og 7. klasse, der arbejdede med og læste deres taler op, nu formår elever i 4. og 5. klasse at gøre det samme. ret flot!
Hvis I spørger eleverne hvordan det kan være, vil de højst sandsynligt svare: Det er fordi vi øver os, at vi har gode lærere og at vi arbejder godt med opgaverne, og derved bliver dygtige!
Det kan jeg kun være enig i - heldigvis har langt de fleste af skolens elever forældre, som bakker deres børn op, så de kan udvikle deres potentiale optimalt, og blive så dygtige som muligt.
Go' læselyst

Mvh Bitten