Ole Lund Kirkegård temauge og skolefest

1. juni 2017 skinnede solen atter fra en skyfri himmel og skolefest med medbragt picnic blev, igen, den næststørste havefest (efter Owen Luft) i Nordenskov
yea- Vi  klarede det, og var SÅ gode!
yea- Vi klarede det, og var SÅ gode!
2 fantastiske uger er nu slut og kulminerede med et brag af en skolefest hvor en stærk mand, Pjort og Sultanens palads, hans 237 koner samt dragen, hønsehuse fra Lille Virgils by bød alle velkommen og nu pryder de skolen.
6. klasse gav den på alle tangenter og leverede et flot teaterstykke i fine kulisser og tog os alle, forældre, søskende, bedsteforældre og skolens personale med ind i Lille Virgils og hans venners verden.
Fantastisk!!!
Efterfølgende blev der nydt medbragt mad, råhygget og spyttet langspyt, danset til diskotoner og kigget på udstillinger.
En skøn aften med masser af glade børn og voksne.
Mange tak til skolens forældre og bedsteforældre for den fantastiske opbakning, til hele skolens personale for at bringe eleverne ind i Ole Lund Kirkegaards univers og udfordre alle eleverne på forskellig vis.
Mange tak til de dygtige og flittige elever i 6. klasse.
I gjorde det SUPER godt!!!
En særlig tak til Jørn, som klarede mange praktiske ting i forbindelse med klargøring til teatret, til Henrik for at få den musikalske del af stykket til at sidde i skabet og ikke mindst til Sanne, som har haft fat i alle trådene og vupti, var der bundet en stor smuk sløjfe og alt gik op i en højre enhed - Det hele var ikke mindre end fantastisk!!!
Også en tak til Øse Efterskole for lån af ekstra stole og scenekasser og til Næsbjerg skole for lån af lys.
Rigtig god juni til alle!

Se afslutningssangen til Lille Virgil her:

02-06-2017 HL

Forrige 10