Opslagstavlen

Hej alle sammen

Først og fremmest; tak for den fine opbakning ved gårsdagens skolestart. Det var dejligt at møde et hav af smilende ansigter, samt favne fulde af blomster. Bedre start på skoleåret kunne næppe ønskes. Tak.

I forbindelse med skolestart er der et par fokusområder, som kræver en genopfriskende påmindelse. Dette drejer sig om håndteringen af elevcomputere, samt elevmødetid for elever, som ikke benytter SFO’en fra morgenstunden.

Computere: disse er et arbejdsredskab på lige fod med alt andet skoleudstyr. Computerne skal derfor være opladet ved skoledagens start. Alternativt kan computerne opbevares i skolens opladningsskabe over natten, hvor de står i et særligt sikret rum.

Elevmødetid: skolens tilsyn med elever påbegyndes kl. 7.55. Dette betyder at SFO’en lukkes ned, og tilsynet overgår til den eller de voksne, som man som elev skal have i første lektion. Er eleven tilknyttet SFO’en kan man færdes i de områder, som er aftalt med personalet i SFO’en. Den resterende del er også velkommen på skolen før kl. 7.55. Dog skal ophold før dette tidspunkt finde sted i området ved juniorklubben/faggangen. Alle andre dele af skolen bruges af SFO og personale inden da.

Sidst vil jeg minde om, at der er stormøde den 28. august kl. 17.00-20.00. En formel indbydelse er på vej.

Jeg har glædet mig meget til at komme i gang igen, og ser frem til samarbejdet med jer alle.

/Jan

Jan Pimenta den 14-08-2018
  • ikon
    Da der på Nordenskov Skole skal tages hensyn til alle elever, er der fra d.d. ingen adgang for pelsdyr (hunde o.lign.) på skolens indeområder, grundet allergi blandt elever.
    Jan Pimenta den 09-08-2018
  • ikon
    Vi samler på oplevelser i Naturen.
    Helle Lindberg den 16-04-2018